|
PARNASSIOS
|
 |
« στις: Ιούνιος 02, 2011, 02:43:25 μμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 03, 2011, 09:59:23 πμ από PARNASSIOS »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tirol
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 02, 2011, 03:16:37 μμ » |
|
Ο Παρνασσός έχει την μεγαλύτερη χιονοκάλυψη με μεγάλη διαφορά από όλα τα βουνά της Ρούμελης και ίσως Πανελλαδικά! Κάποιες χρονιές μόνο τα Βαρδούσια μπορούν να τον κοντράρουν.
p.s (Parnassie οι φωτό δεν φαίνονται!)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...η άγρια ζωή κομμάτι της ζωής μας!
|
|
|
|
PARNASSIOS
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 02, 2011, 03:34:10 μμ » |
|
ωχ.... θα τις ξαναανεβασω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PARNASSIOS
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 02, 2011, 03:45:13 μμ » |
|
δεν μου δινει επιλογη επικολλησης της φωτο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
eolos
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 02, 2011, 06:50:02 μμ » |
|
Για να βάλεις εικόνα πρέπει να την ανεβάσεις πρώτα στο photobucket και μετα έχεις 2 επιλογές 1) Πατάς το εικονίδιο "Εισαγωγή εικόνας" (Δεύτερο απο αριστερά) και κάνεις επικόλληση ανάμεσα στα [img] τη διεύθυνση της εικόνας (direct link στο photobucket) 2) Κάνεις κατευθείαν επικόλληση τη διεύθυνσης που σου δίνει το photobucket στο IMG code, μαζί με τα [img]
Καλώς ήρθες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bear
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 03, 2011, 06:20:16 πμ » |
|
καλως ηρθες PARNASSIOS ελα περιμενουμε. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PARNASSIOS
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 03, 2011, 03:19:06 μμ » |
|
καλως ηρθες PARNASSIOS ελα περιμενουμε.  καλως σας βρηκα bear!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
freskos
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 04, 2011, 09:55:10 μμ » |
|
Πολύ όμορφες φωτογραφίες !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
deko
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 06, 2011, 07:33:47 πμ » |
|
στις μερες που διανυουμε οι φωτογραφιες των αμολυντων κορφων μας σου δινουν καποια νοτα αισιοδοξιας...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yian
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 06, 2011, 12:02:01 μμ » |
|
Καλωσόρισες, φίλε PARNASSIOS! Ευχαριστούμε για τις φωτο που ανέβασες! Αν και προσωπικά προτιμώ στις φωτο τοπίου, είτε να υπάρχει κάποιος για να "ζωντανεύει" το τοπίο κι ο χώρος, είτε για να επισημαίνεται έτσι το ανθρώπινο μέτρο, μου άρεσαν οι περισσότερες από τις φωτο, γιατί καταφέρνεις, παρόλη τη λιτότητα και τη "σιωπή" του τοπίου, να το κάνεις να "μιλάει", να "αφηγείται" τη διαδρομή!..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"...καθένας έχει και τον καημό του, έτσι είμαστ' όλοι εμείς οι ναυτικοί!"
|
|
|
|
PARNASSIOS
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 06, 2011, 02:37:53 μμ » |
|
σ ευχαριστω πολυ φιλε Yian για τα καλα σου λογια!! την συγκεκριμενη μερα ομως δεν θα μπορουσα σιγουρα να προσθεσω ανθρωπινη παρουσια στις φωτο γιατι πολυ απλα ειχα ανεβει στο βουνο μονος μου!!! και με παρε ομως να ειχα ανεβει οι φωτο με ανθρωπινη παρουσια θα ηταν ελαχιστες! νομιζω οτι ο ανθρωπος χαλαει την φωτο και μολυνει την αγνοτητα του παρθενου τοπιου!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yian
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 06, 2011, 06:08:17 μμ » |
|
σ ευχαριστω πολυ φιλε Yian για τα καλα σου λογια!! την συγκεκριμενη μερα ομως δεν θα μπορουσα σιγουρα να προσθεσω ανθρωπινη παρουσια στις φωτο γιατι πολυ απλα ειχα ανεβει στο βουνο μονος μου!!! και με παρε ομως να ειχα ανεβει οι φωτο με ανθρωπινη παρουσια θα ηταν ελαχιστες! νομιζω οτι ο ανθρωπος χαλαει την φωτο και μολυνει την αγνοτητα του παρθενου τοπιου!
όχι πάντοτε, πιστεύω! Διαφέρει το πράγμα όταν το πλησιάζουμε με αγάπη και σεβασμό και όταν έχουμε συνείδηση ότι κομμάτι αναπόσπαστο του τόπου και της φύσης αποτελούμε κι εμείς οι ίδιοι!... Θα χαρούμε να σε συναντήσουμε κι από κοντά για κάποιες κοινές εξορμήσεις, και στα δικά μας μέρη! Το καλοκαίρι είναι κοντά!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"...καθένας έχει και τον καημό του, έτσι είμαστ' όλοι εμείς οι ναυτικοί!"
|
|
|
|
PARNASSIOS
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 08, 2011, 02:38:54 μμ » |
|
ευχαριστω πολυ για την προταση φιλε Yian!!! θα χαρω πολυ και εγω να σας ακολουθησω σε καποιες απο τις εξωρμισεις σας!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|