|
bear
|
 |
« στις: Μάρτιος 04, 2011, 07:54:55 μμ » |
|
Επειδη βλεπω σε πολλα ποστ. την ιδια ερωτηση .
1.τι καιρο θα εχει?
μια χαρα χειμωνιατικο με ομιχλες χιονονερο αλλα και καποια μικρα ανοιγματα.
2.οι δρομοι σε τι κατασταση ειναι ?
δεν εχω δει πιο καθαρους δρομους δεξια και αριστερα τοιχους χιονιου και σε δυο λωριδες καθαροι με τοσο αλατι
που δεν ξερω εαν αντεξουν τα ελατακια του δρομου.
3.που εχει χιονια ?
επανω απο τα 1100 μετρα λιγο παυλιανη ,αρκετο καλοσκοπη,λιγοτερο πανουργια ,καθολου στην στρωμη,
μυρολιθαρι οπως καλοσκοπη.
αυτα καλως ναρθετε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
eolos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 06, 2011, 06:40:56 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 07, 2011, 09:18:13 μμ » |
|
Κάποτε έλεγαν << ήμουν και εγώ στο κότερο>> Το θυμάστε??? Τώρα υπάρχει άλλο σλόγκαν ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΟΙΤΙ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ελληνική Γραμματική Πώς κλείνεται το ρήμα πτωχεύω..  ? Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδ@νε...!!!
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 07, 2011, 09:19:45 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ελληνική Γραμματική Πώς κλείνεται το ρήμα πτωχεύω..  ? Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδ@νε...!!!
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 07, 2011, 09:40:46 μμ » |
|
Βασίλης εν δράση  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 07, 2011, 09:53:41 μμ » |
|
Ο Ralf μας βγήκε "τσαμπουκάς" αφού το Σάββατο τσακώθηκε με ένα άλλο σκυλί. Που να δείτε πως έγινε ο άλλος!!!  Έσπασαν τα δέντρα από το βάρος του χιονιού  Σε μία από τις διαδρομές    Και εγώ με την οικογένεια μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 07, 2011, 09:55:48 μμ » |
|
Αύριο θα ανεβούν και αρκετά βίντεο απο τις διαδρομές με τα snowmobile και αρκετες φωτογραφίες από την ευρύτερη περιοχή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
deko
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 08, 2011, 10:01:34 πμ » |
|
αφεντικο τι γινετε ?? ολα καλα ?? ειδαμε κι εμεις μια ασπρη μερα εδω στην Αθηνα αλλα η μεγαλη διαφορα εδω ειναι τα προσωπα... Κατεβασμενες μουρες και απαισιοδοξια...Μονο τα παιδια χαιρονται σε αντιθεση με το καταφυγιο που τους εχεις κανει να ξεχνανε τ'ασχημα.Να περνατε καλα και να προσεχετε !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athdiak
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 08, 2011, 11:07:31 πμ » |
|
o,ti kai na pw gia auto to triimero einai ligo....ola teleia....makari na eixame kai alles meres gia perissoteres vouties sto xioni.....euxaristw poly olous gia tis plirofories tous pou me boithisan na erthw kai euxaristw poly kai ta paidia sto katafygio gia ta zesta rofimata kai ta teleia glyka tous....na eiste oloi kala kai elpizw na ta ksanapoume syntoma!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 08, 2011, 08:55:16 μμ » |
|
1ο βίντεο Και ακολουθούν και άλλα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 08, 2011, 09:35:39 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 08, 2011, 10:19:49 μμ » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2011, 10:22:24 μμ από Gregory »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 08, 2011, 10:23:45 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Maria Elmas
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 11, 2011, 11:33:19 μμ » |
|
ΩΠ.......ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ....!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ SNOWMOBILE ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΟΙΤΗΣ
ΟΠΩΣ ΕΓΩ ..... ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΩ....!!!!!! ΤΟ Σ Υ Ν Τ Ο Μ Ο Τ Ε Ρ Ο Ο Ο Ο Ο ....!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΜΑΓΕΙΑ... ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ... ΕΥΤΥΧΙΑ... ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ... ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ... ΔΡΑΣΗ... ΧΑΛΑΡΩΣΗ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.......... ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Κ Α Τ Α Φ Υ Γ Ι Ο . . . ! ! !
|
|
|
|