|
Gregory
|
 |
« στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 09:50:31 πμ » |
|
Για πρώτη μου φορά ήρθα στην περιοχή αυτό το Σαββατοκύριακο και απορώ με τον ευατό μου πως στον κόρακα δεν είχα έρθει ξανά. 'Ηρθα Σάββατο μεσημέρι και έφυγα Δευτέρα μεσημέρι. Οι εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ καλές , εντύπωση μου έκανε η σοκολατόπιττα με παγωτό της Μαρίας που ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Έκανα snowmobile για πρώτη φορα και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε υπερβολικά. Αν και το team πήγαινε λίγο γρήγορα για εμένα πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Μια συμβουλή μόνο στον Mr Bear, στον φρέντο καπουτσίνο να βάζει λίγο παραπάνω καφέ μέσα  . Σίγουρα θα ξαναέρθω χωρίς αμφιβολία. Γρηγόρης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ελληνική Γραμματική Πώς κλείνεται το ρήμα πτωχεύω..  ? Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδ@νε...!!!
|
|
|
|
bear
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 11:52:11 πμ » |
|
Για πρώτη μου φορά ήρθα στην περιοχή αυτό το Σαββατοκύριακο και απορώ με τον ευατό μου πως στον κόρακα δεν είχα έρθει ξανά. 'Ηρθα Σάββατο μεσημέρι και έφυγα Δευτέρα μεσημέρι. Οι εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ καλές , εντύπωση μου έκανε η σοκολατόπιττα με παγωτό της Μαρίας που ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Έκανα snowmobile για πρώτη φορα και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε υπερβολικά. Αν και το team πήγαινε λίγο γρήγορα για εμένα πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Μια συμβουλή μόνο στον Mr Bear, στον φρέντο καπουτσίνο να βάζει λίγο παραπάνω καφέ μέσα  . Σίγουρα θα ξαναέρθω χωρίς αμφιβολία. Γρηγόρης νασε καλα για τα καλα λογια ,τωρα για τον καφε μπορει και να εχεις δικιο δεν ξερω ελπιζω αυτος που στον εκανε να εκανε απλα κατι λαθος και να μην πηγε να μου κανει οικονομια .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
antreass3
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 06:17:25 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 06:48:32 μμ » |
|
Δεν ήθελα να μαρτυρήσω τον φίλτατο Bear που μου έφτιαξε τον καφέ την Δευτέρα το πρωί αλλά .... Η σοκολατόπιττα ήταν την Κυριακή. Μακάρι να μου έμενε η γεύση της μέχρι την Δευτέρα. Όσο για Αράχωβα και πράσινα άλογα , den exw autokinito kardia moy που λέει και η διαφήμηση  . Εγώ είμαι λάτρης του Φενεού επί το πλείστον , Λίμνη της Δόξης κλπ. Αλλά τα παιδιά στο καταφύγειο με κέρδισαν τόσο με τον τρόπο τους όσο και με την τοποθεσία αλλά και την φιλικότητα τους. Θα προσπαθήσω την Κυριακή να είμαι επάνω αν όχι αυτή , την άλλη σίγουρα.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 23, 2011, 06:52:00 μμ από Gregory »
|
Καταγράφηκε
|
Ελληνική Γραμματική Πώς κλείνεται το ρήμα πτωχεύω..  ? Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδ@νε...!!!
|
|
|
|
antreass3
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 24, 2011, 05:08:51 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 24, 2011, 08:14:58 πμ » |
|
Από Μπράλο και πάνω δεν είχα ανέβει ποτέ και αναρωτιέμαι γιατί ο βλάκας δεν το είχα κάνει πιό πριν. Αν και φαντάρος είχα κάνει 8 μήνες στην ΜΟΜΑ και στο πρατήριο , δεν είχα ποτέ την τύχη να μπω στα ενδώτερα . Η περιοχή αυτή είναι κλέφτης γιατί μου έκλεψε την καρδιά .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bear
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 24, 2011, 09:21:13 πμ » |
|
Δεν ήθελα να μαρτυρήσω τον φίλτατο Bear που μου έφτιαξε τον καφέ την Δευτέρα το πρωί αλλά .... Η σοκολατόπιττα ήταν την Κυριακή. Μακάρι να μου έμενε η γεύση της μέχρι την Δευτέρα. Όσο για Αράχωβα και πράσινα άλογα , den exw autokinito kardia moy που λέει και η διαφήμηση  . Εγώ είμαι λάτρης του Φενεού επί το πλείστον , Λίμνη της Δόξης κλπ. Αλλά τα παιδιά στο καταφύγειο με κέρδισαν τόσο με τον τρόπο τους όσο και με την τοποθεσία αλλά και την φιλικότητα τους. Θα προσπαθήσω την Κυριακή να είμαι επάνω αν όχι αυτή , την άλλη σίγουρα. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω το θεμα αλλα εχω καλες προθεσεις .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 24, 2011, 02:53:47 μμ » |
|
Τουλάχιστον προσπάθησες με αρκετά καλό αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο και για αυτό έριξα την συμβουλή. Η καλή διάθεση μετράει  και 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 27, 2011, 11:56:40 μμ » |
|
Δηστυχώς δεν κατάφερα να έρθω αυτό το Σαββατοκύριακο. Και όπως βλέπω δεν θα έρθω ούτε το άλλο. Έχω φάει τα τηλέφωνα να βρω δωμάτια αλλά ΤΖΊΦΟΣ , δεν υπάρχει ούτε για ΖΗΤΩ. Υπάρχει μία περίπτωση για μία ακύρωση , αλλά και αυτό "παίζει" ακόμα. Τι να κάνω που είμαστε αρκετά άτομα; Είπαμε να έρθουμε οικογενιακώς , για να δούμε πως θα εξεληχτεί το θέμα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 01, 2011, 03:18:37 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bear
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 01, 2011, 06:16:19 μμ » |
|
ειναι ηδη αναμμενα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 01, 2011, 08:23:29 μμ » |
|
Έτσι σε θέλω ... ετοιμοπόλεμο και μάχημο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athdiak
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 02, 2011, 12:29:51 μμ » |
|
kalhmera!!!!!ti leei o kairos gia to triimero re paidia???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Gregory
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 02, 2011, 01:03:20 μμ » |
|
Σύμφωνα με την πρόβλεψη , παρά τρίχα κόκκινο Τσεκάρισε εδώ http://www.katafygio-oiti.gr/forum/index.php/topic,228.msg2400.html#newΕδώ ο φίλτατος Bear τα δίνει όλα βάση www.kairos.grΌπως και να έχει ο καιρός θα είναι τέλεια. Τις 10 προηγούμενες μέρες τα έδωσε όλα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athdiak
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 03, 2011, 01:07:51 μμ » |
|
ti epathe re paidia i camera?panw sto kalytero stamatise......oi dromoi pws einai?tha erthouem to savvato i dyskolo?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|