έκτος από ποδήλατο στις διαδρομές που ήδη υπάρχουν ,
και από ότι βλέπεις στο Τρεντ για τα μονοπάτια επεκτείνονται,
είναι περπάτημα ,
και με την βοήθεια μου εάν την χρειάζεστε,
εαν σου αρεσουν τα μανιταρια ειναι η εποχη τους τωρα ,σου λεω που να πατε ,τι να μαζεψετε και μου τα φερνεις,
τα ξεδιαλεγουμε και σου λεω τι ειναι και στα δειχνω και στα βιβλία μου ,
το σ.κ. βεβαια καποιες ωρες που εχει πολυ δουλεια δεν εχω πολυ χρονο ,αλλα ολο και κατι προλαβαινουμε .
Συντομα παντος θα εχουμε και νεες δραστηριοτητες για τις αχιονες περιοδους ,
και δεν λεω για τοξοβολιες και τετοια ,
αλλα πολυ ,
,κατασταση,
θα επανελθω.
Οι Βρύζες έχουν γίνει σημείο αναφοράς για πολοι κόσμο και η παρουσία τους ομορφαίνει τον όλο χώρο. Αυτό ειναι κάτι που κανένασ δεν μπορει να αμφισβητήσει και κυρίως δεν χρειάζεται να καυχηθούμε για την περιοχή μας (απ την Καλοσκοπή ειμαι) αλλα είναι απο τις ομορφότερες.
Ωστόσο οι εξορμήσεις μου χειμώνα στα μέρη μας γινόταν πάντα σε λιγότερα τουριστικες σεζόν ,όταν κυριώς έβλεπα τα πρώτα χίονια να πέφτουν και την πλειοψηφία του κόσμου να μαζεύεται εντός ,εγώ έπερνα τους δρόμους να απολαύσω όλα εκείνα που προσφέρει ο τοπος μας και που τα λόγια δεν επαρκούν να τα περιγράψουν.
Φέτος λοιπόν αποφάσισα να πυκνώσω τις επισκέψεις μου στα μέρη μας αυτή την φορά όμως με περισσότερο κόσμο. Ελα όμως που πιαστηκα αδίαβαστος γιατί ένω ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε στις βρύζες όταν όλα ειναι λυκά αγνοώ εντελως τις δραστηριότητες σε μια χωρίς χίονι εποχή.
Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω αν υπάρχουν καποιες προγραμματισμένες δραστηριοτητες αυτόν το χειμώνα που μόλις μπήκε και αν ναι ποιές και πότε. Επιπλέον σκέφτομαι φέτος την αλλαγή του χρόνου να την κάνουμε με παρέα στο καταφύγιο μαζί σας και θα ήθελα να ρωτήσω αν διοργανώνεται κάτι και πως θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτό.(Το ξέρω ειναι λιγο νωρίς απλα προσπαθώ να το οργανώσω λίγο)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αποτι βλέπω τον καιρό πιστεύω θα τα πούμε συντομα απο κοντα σε λευκό τοπίο!