Καλώς ορίσατε, επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Οξύμωρο  (Αναγνώστηκε 1361 φορές)
epaz
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Ιανουάριος 04, 2010, 07:38:42 μμ »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Βρέθηκα αυτές τις μέρες (συγκεκριμένα το Σάββατο) στο καταφύγιο με σκοπό να συνδυάσω μια ευχάριστη βόλτα στη φανταστική εξοχή με τη συντροφιά κάποιων συγγενών και φίλων. Οι περισσότεροι από εμάς μάλιστα είχαμε και τα πιτσιρίκια μαζί μας. Βρεθήκαμε λοιπόν στο χώρο του καταφυγίου, αφού πρώτα είχαμε κάνει τις βόλτες μας (παρά το κρύο) για να τα πούμε λιγάκι και να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Αντί αυτού όμως προσπαθούσαμε να ακουστούμε πάνω από τη μουσική η οποία έπαιζε στη διαπασών λες και βρισκόμασταν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.
Κύριοι, η προσπάθειά σας είναι εξαιρετική αλλά τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Σε ποιούς απευθύνεστε; Από τι στιγμή που η πελατεία σας ήταν οικογένειες και παρέες με παιδιά (που προσπαθούσαν να παίξουν κάποιο επιτραπέζιο ή να συζητήσουν) θεωρώ πως μάλλον δεν είμαστε σε αυτό που εσείς θεωρείτε "κοινό σας".
Μην απογοητεύετε τον κόσμο της περιοχής διότι αυτός σας στηρίζει και σας διαφημίζει. Αν πάλι θεωρείτε ότι σας αδικώ.....απαντήστε μου
Καταγράφηκε
bear
kAdmin
Trusted

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 04, 2010, 10:06:36 μμ »

Λυπαμαι γι αυτην την απογοητευση που σας προκαλεσαμε, δεν ηταν ασφαλως στις προθεσεις μας ,
αντιθετα και εγω αλλα και η γυναικα μου προσπαθουμε να κανουμε οτι ειναι δυνατον για να περασετε καλα .

Αλλα εαν θελετε γραψτε μου τι ωρα ηρθατε .Μερικές φορές οταν βραδυαζει , για να ανεβασουμε το ηθικο μας και να αντιμετωπισουμε την κουραση , βαζουμε μουσικη που μας αρεσει δυνατα.
Να πω και την αμαρτία μου ,εχω παρατηρησει
 οτι οι επισκεπτες μας δεν μας αποχωρίζονται παρα μονο για να πανε για υπνο,και το αποτελεσμα βεβαια ειναι ,ενας χωρος  γεματος συνεχεια απο κοσμο και μαλιστα με παιδια που παιζουν ανεπητηρητα ,με οτι αυτο συνεπαγεται .

Η δυνατη μουσικη καμια φορα για λιγο λειτουργει και σαν σαλπιζμα αλλαγης φρουρας .
τελος παντων επρεπε να μου το πειτε οτι ενοχλειστε .

Τουλαχιστον το ειδος της μουσικης ηταν του γουστου σας .?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 04, 2010, 10:11:50 μμ από bear » Καταγράφηκε
epaz
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 05, 2010, 01:27:40 μμ »

Ήρθαμε μεσημεράκι, γύρω στις 12:30. Μην παρεξηγούμαστε...οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες και η ένταση της μουσικής παραφωνία. Η αίσθησή μου παραμένει ότι αυτό που μποσπαθείτε να προσφέρετε δεν συμβαδίζει με αυτή την επιλογή της τόσο δυνατής μουσικής (οι μουσικές επιλογές ήταν ευχάριστες και πρωτότυπες). Γιατί τη Δευτέρα το πρωί όλα ήταν πιο ήρεμα; Το έμαθα από φίλους...
Καταγράφηκε
vourisp
kMod
Trusted

Προφίλ WWW
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 05, 2010, 06:29:42 μμ »

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ .
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ.
ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΕΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ

Καταγράφηκε
Yian
kMod
Trusted

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 05, 2010, 07:45:30 μμ »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Βρέθηκα αυτές τις μέρες (συγκεκριμένα το Σάββατο) στο καταφύγιο με σκοπό να συνδυάσω μια ευχάριστη βόλτα στη φανταστική εξοχή με τη συντροφιά κάποιων συγγενών και φίλων. Οι περισσότεροι από εμάς μάλιστα είχαμε και τα πιτσιρίκια μαζί μας. Βρεθήκαμε λοιπόν στο χώρο του καταφυγίου, αφού πρώτα είχαμε κάνει τις βόλτες μας (παρά το κρύο) για να τα πούμε λιγάκι και να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Αντί αυτού όμως προσπαθούσαμε να ακουστούμε πάνω από τη μουσική η οποία έπαιζε στη διαπασών λες και βρισκόμασταν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.
Κύριοι, η προσπάθειά σας είναι εξαιρετική αλλά τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Σε ποιούς απευθύνεστε; Από τι στιγμή που η πελατεία σας ήταν οικογένειες και παρέες με παιδιά (που προσπαθούσαν να παίξουν κάποιο επιτραπέζιο ή να συζητήσουν) θεωρώ πως μάλλον δεν είμαστε σε αυτό που εσείς θεωρείτε "κοινό σας".
Μην απογοητεύετε τον κόσμο της περιοχής διότι αυτός σας στηρίζει και σας διαφημίζει. Αν πάλι θεωρείτε ότι σας αδικώ.....απαντήστε μου
Καλή Χρονιά!
Φίλε epaz, στην πρόσφατη επίσκεψή σου στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ έτυχε μάλλον να πέσεις στην περίπτωση, όπως συνηθίζεται να λέμε, γιατί δεν είναι σίγουρα αυτή η πραγματική εικόνα που μας μεταφέρεις εδώ, δηλαδή του καταστήματος με τη δυνατή μουσική που "σκεπάζει" τους πάντες και τα πάντα! Εγώ -τουλάχιστον- έχω εκτιμήσει και απολαύσει στο χώρο αυτό τους ήρεμους και χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα της προσφερόμενης εξυπηρέτησης καθως και τη φιλικότητα του προσωπικού σε όλους αδιακρίτως τους επισκέπτες! Κι εγώ ενοχλούμαι από τη δυνατή μουσική (αλλά και από την οχλαγωγία που προκαλούν οι πολυσύχναστοι χώροι), όμως σε διαβεβαιώ ότι για μας που συχνάζουμε στην γύρω περιοχή, το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ αποτελεί ένα αληθινό καταφύγιο από όλα αυτά που μας "καταδιώκουν" και δοκιμάζουν τις αντοχές μας στις αφόρητες συνθήκες της πόλης! Μια ακόμα επίσκεψη θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές!
Καταγράφηκε

"...καθένας έχει και τον καημό του,
έτσι είμαστ' όλοι εμείς οι ναυτικοί!"
Death
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 12:09:47 μμ »

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΙΛΕ BEAR ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ!! DEATH METAL THRASH METAL!  Cheesy τεσπα το καταφυγιο ειναι ενα ονειρο-παραδεισος!! και φυσικα δεν θα ηταν ετσι αν δεν ηπηρχε ο bear! που ειναι και η ψυχη του καταφυγιου!! Εγω παντως οταν ζοριζομαι στην οικολογικη χαβουζα που λεγεται ΑΘΗΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΙΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΝΗ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.!!
KAI ENA ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΝ Η ΠΕΛΑΤΕΣ
Small | Large
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 19, 2010, 12:12:40 μμ από Death » Καταγράφηκε
bear
kAdmin
Trusted

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 07:00:37 μμ »

ωραιο κομματι!!!!! θα το βαζω κατι ωρες 2-3 την νυχτα σε κατι ξενυχτηδες
Καταγράφηκε
Yian
kMod
Trusted

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 07:23:37 μμ »

ωραιο κομματι!!!!! θα το βαζω κατι ωρες 2-3 την νυχτα σε κατι ξενυχτηδες
ή στις 12 παρά 20', το βράδυ της Ανάστασης, όταν κάποιοι "ευλαβείς" χριστιανοί παραγγέλνουν ένα "δεύτερο"!...
Καταγράφηκε

"...καθένας έχει και τον καημό του,
έτσι είμαστ' όλοι εμείς οι ναυτικοί!"
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: