Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Βρέθηκα αυτές τις μέρες (συγκεκριμένα το Σάββατο) στο καταφύγιο με σκοπό να συνδυάσω μια ευχάριστη βόλτα στη φανταστική εξοχή με τη συντροφιά κάποιων συγγενών και φίλων. Οι περισσότεροι από εμάς μάλιστα είχαμε και τα πιτσιρίκια μαζί μας. Βρεθήκαμε λοιπόν στο χώρο του καταφυγίου, αφού πρώτα είχαμε κάνει τις βόλτες μας (παρά το κρύο) για να τα πούμε λιγάκι και να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Αντί αυτού όμως προσπαθούσαμε να ακουστούμε πάνω από τη μουσική η οποία έπαιζε στη διαπασών λες και βρισκόμασταν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.
Κύριοι, η προσπάθειά σας είναι εξαιρετική αλλά τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Σε ποιούς απευθύνεστε; Από τι στιγμή που η πελατεία σας ήταν οικογένειες και παρέες με παιδιά (που προσπαθούσαν να παίξουν κάποιο επιτραπέζιο ή να συζητήσουν) θεωρώ πως μάλλον δεν είμαστε σε αυτό που εσείς θεωρείτε "κοινό σας".
Μην απογοητεύετε τον κόσμο της περιοχής διότι αυτός σας στηρίζει και σας διαφημίζει. Αν πάλι θεωρείτε ότι σας αδικώ.....απαντήστε μου
Καλή Χρονιά!
Φίλε epaz, στην πρόσφατη επίσκεψή σου στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ έτυχε μάλλον να πέσεις στην περίπτωση, όπως συνηθίζεται να λέμε, γιατί δεν είναι σίγουρα αυτή η πραγματική εικόνα που μας μεταφέρεις εδώ, δηλαδή του καταστήματος με τη δυνατή μουσική που "σκεπάζει" τους πάντες και τα πάντα! Εγώ -τουλάχιστον- έχω εκτιμήσει και απολαύσει στο χώρο αυτό τους ήρεμους και χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα της προσφερόμενης εξυπηρέτησης καθως και τη φιλικότητα του προσωπικού σε όλους αδιακρίτως τους επισκέπτες! Κι εγώ ενοχλούμαι από τη δυνατή μουσική (αλλά και από την οχλαγωγία που προκαλούν οι πολυσύχναστοι χώροι), όμως σε διαβεβαιώ ότι για μας που συχνάζουμε στην γύρω περιοχή, το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ αποτελεί ένα αληθινό καταφύγιο από όλα αυτά που μας "καταδιώκουν" και δοκιμάζουν τις αντοχές μας στις αφόρητες συνθήκες της πόλης! Μια ακόμα επίσκεψη θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές!